Hasznos információk a szennyvíztisztítók működésével, üzemben tartásával kapcsolatban. Hírek, érdekességek a jövő technológiáinak bemutatása. Jogszabályok gyűjteménye, magyarázata, ismertetése. Pályázatok bemutatása, ismtertetése.

Széchenyi 2020 pályázati támogatás, kármentő és veszélyes anyag tároló tartály

A kedvezményezett neve,:
Z.E.H Energetikai és Építőipari Kft. 

A projekt címe: 
Kármentesítő térrel rendelkező dupla falú téglatest alakú szivárgást figyelő rendszerrel ellátott tároló tartály létrehozása 

A szerződött támogatás összege: 
72.106.751-Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 
50% 

A projekt tartalmának bemutatása: 
A pályázat keretében egy ipari célokra létrehozott kármenetsítő térrel rendelkező dupla falú tégla test alakú tároló tartály, szivárgásfigyelő rendszerrel kerül előállításra, mely tartálynak az újdonsága, hogy olyan anyagok tárolására lesz alkalmas

Read more...

Savas és lúgos sérülések, teendők a baj eseténSavas és lúgos sérülések

A tavaly őszi kolontári vörösiszap-katasztrófa kapcsán reflektorfénybe kerültek Magyarországon a különböző veszélyes anyagok által okozott sérülések. Dr. Kertész András bőrgyógyásszal elemeztük, mi is a teendő, ha sav, illetve lúg kerül a bőrünkre vagy a nyelőcsövünkbe.

Read more...

Adatvédelmi tájékoztató - (GDPR)


ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

amelyben tájékoztatjuk Önt, mint honlapunk látogatóját valamint szolgáltatásaink igénybe vevőjét társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól.

 

1.      Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk során?

 

Társaságunk az adatkezelése során alábbi alapelveket követi:

a)      a személyes adatokat jogszerűen és tisztességesen, valamint az Ön számára átláthatóan kezeljük.

b)      a személyes adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból gyűjtjük és azokat nem kezeljük a célokkal össze nem egyeztethető módon.


Read more...

ATEX tartályok, rendszerek


GRÜNWALD ATEX BERENDEZÉSEK, TARTÁLYOKAT

GRÜNWALD ATEX robbanásbiztos elektromos és mechanikus berendezések és tartályok  minőségi műanyag alapanyagból, az ATEX 94/9 / EK irányelv alapján, Magyarországon készülnek.  CE minősítéssel, megfelelőségi dokumentáció, egyedülálló mínőség.
(A tartályok sav és lug tárolásásra egyaránt méretezettek.)GRÜNWALD nem csak egy termék! 

A tervezést, házhoz szállítást, szakszerű beépítést, - igény szerint - mind egy csomagban biztosítjuk megrendelőink számára.

Read more...