Küldetésünk

A TEVÉKENYSÉGÜNK?

CÉGÜNK 10 ÉVE FOGLALKOZIK KÖRNYEZETTECHNIKAI ÉS IPARI BERENDEZÉSEK GYÁRTÁSÁVAL, BEÉPITÉSÉVEL. AZ ÉVEK SORÁN EGYIK LEGNAGYOBB KÖRNYEZETTECHNIKAI GYÁRTÓVÁ SIKERÜLT VÁLNUNK, ENNEK ELSŐDLEGES OKA, HOGY TERVEZŐ IRODÁNK, GYÁRTÓ CSARNOKUNK, ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGŰ BEÉPITŐ KOLLÉGÁK, - MINŐSITÉSEINK ALAPJÁN NEM VÉLETLENÜL – BECSÜLETES, MINŐSÉGI MUNKÁT VÉGEZNEK.

 AZ ÉVENTE ELKÉSZÍTETT KÖZEL 150 TERV, VALAMINT AZ UGYANCSAK NAGYSZÁMÚ MEGVALÓSULT PROJEKT SZINTÉN BIZONYÍTJA MUNKÁNK MINŐSÉGÉT, MÁSRÉSZRŐL MEGALAPOZZA AZT A TAPASZTALATI HÁTTERET, AMELYRE MEGRENDELŐINK SZÁMÍTHATNAK. 

MIT IS JELENT VALÓJÁBAN EZ A TAPASZTALAT? 

RÉSZLETES, EGYÉRTELMŰ SZAKMAI KÖLTSÉGVETÉST 24 ÓRÁN BELÜL 

10 NAPON BELÜL BEÉPITETT MŰTÁRGYAT, SZEMÉLYES KAPCSOLATTARTÓVAL IPARI ÉS LAKOSSÁGI MEGRENDELŐK FELÉ BIZONYOSSÁGOT, AZAZ KÉSZ ÉS IGÉNYES MUNKA UTÁN FIZET ÜGYFELÜNK. 

KÉTES TUDÁSÚ ALVÁLLALKOZÓ NÉLKÜL, BELSŐ ÉS KÜLSŐ KÉPZÉSEKKEL FELVÉRTEZETT KOLLÉGÁKAT SAJÁT SZÁLLITÓESZKÖZÖKET, MUNKAGÉPEKET, KIZÁRÓLAG IGY BIZTOSITHATÓ A VÁLLALT BEÉPITÉSI SZÁLLITÁSI HATÁRIDŐ MINDENRE KITERJEDŐ, AKKREDITÁLT INTÉZETEK ÁLTALI MINŐSITÉSEK, HATÓSÁGI MINŐSITÉSEK MINDEN RÉSZTERÜLETRE ÉMI TERMÉK ÉRTÉKELÉS | TÜV ISO GYÁRTÓ MINŐSITÉS GYÁRTÓ ÉS BÉEPITŐ KOLLÉGÁK OKJ KÉPZÉSEI KAMARA ÁLTAL AKKREDITÁLT GYAKORLATI KÉPZŐHELYÜNK 

KIK SZÁMÁRA LEHETÜNK IDEÁLIS PARTNER? 

AKI SZÁMÁRA FONTOS, HOGY EGY MUNKA IGÉNYESEN LEGYEN ELVÉGEZVE, HISZEN KOLLÉGÁINK MINDEN NAP BERENDEZÉSEKET ÉPITENEK BE, NAGY TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK. AKINEK FONTOS A TAPASZTALAT, VAGYIS HA EGY BERENDEZÉS BEÉPITÉSRE KERÜL, AKKOR NEM CSAK A SAJÁT TERMÉKÜNKÉKÉRT TARTOZUNK SZAKMAI FELELŐSÉGGEL, MÁS KIEGÉSZITŐKRE IS IGY TEKINTÜNK. AKINEK FONTOS, HOGY OLYAN TERMÉKET KAPJON, AHOL TERVEZÉS, GYÁRTÁS, BEÉPITÉS ÉS ANNAK FELELŐSSÉGE IS EGY KÉZBEN KOORDINÁLT, NINCS UTÓLAGOS KIVITELEZŐK KÖZÖTTI ÁLTALÁNOS MELLÉBESZÉLÉS. 

KIK A LEGFŐBB PARTNEREINK? 

IPARI, GÉPÉSZETI, KÖRNYEZETTECHNIKAI TERVEZŐK IPARI GYÁRTÓ CÉGEK ÖNKORMNYZATOK PANZIÓK, VADÁSZHÁZAK, LAKOSSÁGI ÜGYFELEK 

MIT VÁRUNK A JÖVŐTŐL? 

AZ ÖN VAGY CÉGÜK ÁLTAL MEGKÜLDÖTT E-MAILT: 

 „KÖSZÖNJÜK A KIVITELEZÉST, MINDEN RENDBEN VOLT, CSAK AJÁNLATNI TUDOM ÖNÖKET” EKKOR KOLLÉGÁINK ELÉGEDETTEK MUNKÁJUKKAL, ÉS EZT VISZIK HAZA CSALÁDJUKHOZ.  

KÖSZÖNJÜK!